Airieda's FotoPage
Dulu...Kini...Selamanya -Memori Abadi...Kekal di hati-

My name: Airieda Saad
My Fotopage: http://airieda.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Olympus
Other: C-370 Zoom
Olympus
Friends:
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
ntah ler
Latest entry:Dah Pin Dah
Sila klik komen di bawah bertarikh dua puluh dua haribulan enam dua ribu sebelas View this Fotopage entry
Wan Hisham Wan Salleh
Latest entry:Korea Cup 2011 - World Match Racing Tour
View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
Baka Dasu
Latest entry:i-City
View this Fotopage entry
i-City
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
nusrah haziqah
View this Fotopage latest entry
ct ayusafura muzamil
Latest entry:raya 2009
View this Fotopage entry
wirda rasid
Latest entry:salam aidilfitri
berkurun jugak tak buka FP ni.. so saje nk upload.. Selamat hari raya semua...(ade lg ke yg buka fp aku ni..mcm tade je.hahaha :P ) View this Fotopage entry
merc izwa
Latest entry:fotopages tidak akan di update lg....
New Update di www.flickr.com/photos/nurizwa View this Fotopage entry
wedding....
Adam Fanclub
Latest entry:Majlis Berbuka Puasa bersama Duta- duta Power Root
Tarikh: 29hb Ogos 2009 Tempat: Restoran Ali Cafe, Kelana Jaya :ty_ty: Duta- Duta Power Root yg hadir: ADAM, Rosyam Nor, Stacy and Hafiz (duta baru Power Root) p/s: Thanx to AFCM yg syudi turun beramei2 meng'havoc'kan suasana berbuka puase mlm tue... :wave: View this Fotopage entry
Special for AFCM...
Matt Marzuki
Latest entry:I shoot weddings still. Anyone wanna hire me?
I've been doing a lot of event and commercial shoots that I've laid off shooting weddings until recently. Well, I'm back shooting weddings and hopefully will pick up this year. Matt Marzuki Photography 012 382 8476 View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
syahrul johar
Latest entry:p i n d a h
salam.. kengkawan..saya dah berpindah ke http://www.syahruljohar.com see u there! syahrul.johar www.syahruljohar.com View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
Mama Jauhar
Latest entry:Happy 5th Wedding Anniversary to us!
Entry yang ditujukan buat adik2,kezen2,sahabat2 yang x de acct facebook..dgn ucapan..jom ler create acct FB satu...huhuuhu...penat laa nak kena upload gambo banyak2 kalik..ihikk.....jommm ehhh..see u there...add Norhana Joe tau!! ~~We've been together for 5 years, and with 3 sweet angels of coz we are proud and happy, Alhamdulillah.. :-D :-D ~~ View this Fotopage entry
KaKiFoto Photography
Latest entry:MAJLIS PERNIKAHAN | TOMOK DAN AYU
full version untuk foto perkahwinan Tomok dan Ayu, sila layari link dibawah dan klik LIKE: http://www.facebook.com/pages/Kakifoto/123534174371549 wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer fotografer perkahwinan | Jurufoto perkahwinan | jurugambar perkahwinan | wedding album | wedding album storyboard | custom album | gambar kahwin | design album kahwin | foto kahwin | fotokahwin | harga pakej perkahwinan | kahwinmall | syokkahwin | kakifoto | gambar ... View this Fotopage entry
zam jas n arif
Latest entry:Alhamdullillah.. rezeki dari Allah S.W.T
dah lama rasanye tak berupdate.. biasanye busy sangat dengan kerja, forum2 onoine chit chat kekadang kurang dah..huhu ni pon sbb boss ramai bercuti dpt la curi2 masa online kat fp ni..ehehe ada berita nak kongsi ngan korang.. tak sangka setelah 3-4bulan tunggu akhirnye berjaya jugak hasilnye..ehehe..alhamdullillah doakan zam berjaya menempuhnye selama 40minggu k.. harap2 kali ni dapat la merasa normal delivery process..ehehhe View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
falindah padlee
Latest entry:Blog
Kawan-kawan semua...saya tidak lagi akan mengupdate fotopages ini...dan sekarang saya telah beralih ke blog. Oleh itu, saya menjemput semua ke blog saya di http://falindah.blogspot.com jumpa di sana ya ;-) View this Fotopage entry
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
Ax Rafar
Latest entry:selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini... fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload.... kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabata... View this Fotopage entry
selamat tinggal fotopages
kak Luna
Latest entry:Anakku 'Konvo' 8 Nov 2008
View this Fotopage entry
Encik Semutaro
kini aku berada di web http://www.semutaro.com jom join http://www.borakphoto.net View this Fotopage entry
Siti Farazila Wahab
Latest entry:Hari Raya 2008
Entri ni sebenarnya khas utk puan Lin yg berada di JB. Kesian dia x dpt bukak blogspot & facebook so aku upload gak gambo raya aku kt sini... yg lain jgn boring pulak... hehehe... View this Fotopage entry
with in laws & sepupus...
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
najihah hakimi
Latest entry:Award?
..kali ni dpt award dr adik syafiq...thanx a lot!..terharu jap rasa...pernah gak singgah fp dia..-->http://syafiqakram.fotopages.com tp tk pernah tinggal komen...ok.. View this Fotopage entry
adik syafiq
Jurida Mohamed
Latest entry:Arissa Dania again
Just a mix entry to locate her milestone. :) View this Fotopage entry
Senyum!
asrul izan jaafar
View this Fotopage latest entry
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
min pretty peeks
Latest entry:funny faces.. of pretty peektures future CEO.. keh keh keh
for those who probably don't know yet, i have stopped updating this fotopage for quite some time, and only once in a blue moon, i will put new peeks here... but mostly taken from my other sites. should you have yet to bookmark them ( hahaha LOL, macamlah bagus nak suruh org bookmark website kita ), here are several other sites/spaces of mine : facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=634693731 flickr : http://www.flickr.com/min435 blog : http://peeksbymin.blogspot.com this peek of pre... View this Fotopage entry
Abu waseem Lokman
Latest entry:aku dah pindah ke blogspotlah..
sajer nak bagitau kat semua orang2 lama dan teman2. aku dah pindah. kot datang rumah lama nih, biskut meri pun kita tak keluarkan. oke. selamat datang ke rumah baru di http://na5wa.blogspot.com View this Fotopage entry
tempat pengesahan
syahreil hafiz
Latest entry:Looking Outside - John N Baiti
Coming Soon hehheheehhe..asyik coming soon aja... LOL LOL LOL LOL ..apa lagi masuk dalam http://buttet.net Syahreil Hafiz Samsudin buttet gmail.com YM : lemang2002 contact : 0124517038 url : http://buttet.net View this Fotopage entry
feeda khadri
Latest entry:Selamat Pengantin Baru Murnie & Khairul
Tarikh : 8 June 2008(ahad) Lokasi : Bukit Beruntung View this Fotopage entry
arm mzz
Latest entry:kak jiha memain ngan baby aiya..@ umah tok mek..
last weekend..aku..asben n kak jiha balik umah tok mek..kalau ikut schedule..kiterowang patut balik jenguk baby aiya (nadia) last week..tp that time aku bz keje luo..so weekend baru nih baru leh balik..eeee..windu ngan baby aiya jgn cakap laaa.. baby aiya...patutnyer baby nadia..tapi kak jiha pelat skit..tk reti nak sebut bebetui..tu yg jadi baby aiya..so..ngan aku2 skali panggil baby aiya..nampak gaya cam lekatnyer ngan namer tuh..muahahahahaha..oklah tuh..at least ader historynyer... :-> ... View this Fotopage entry
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
Adren Mahmud
Latest entry:Happy 28th BesdaY - Boarink
View this Fotopage entry
aishifu ash
Latest entry:[Outing] Gadis Melayu
Location: Pangsun Hulu Langat Malaysia Model :Melor @ Bona View this Fotopage entry
uma & meeeee..
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
Med RHS
Latest entry:Berpindah
Assalamualaikum dan Hi kwn²~ Med dah berpindah rumah ke FB/Google+/Twitter dan Blogspot. Sila la add yer. Blog: http://fotobelogmed.blogspot.com -Med- View this Fotopage entry
Safri aka matsap
Adi Nang
Latest entry:Sneak Preview
More kids please visit http://milkinthebottle.blogspot.com/ View this Fotopage entry
3 layer
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
bro fiddeen
Latest entry:U p d a t e !
Ahaks! Arinie genap 6 bulan aku dah chambering..genap 6 bulan gak aku tak update fp nih...pepun,enjoy! View this Fotopage entry
rahimi adnan
Latest entry:after a year upload : hate my company make me as a corporate rbt
selamat belated raya haji.. setahun gak eh tak load gambar.. aiseh...kilija kilija hate my company make me as a corporate robot. damn my government make my country as a sampah.. View this Fotopage entry
Nurlea Laurielle Lai Lee Abdullah
Latest entry:I have moved... So long, farewell, Fotopages!
On this date... March 1st, three years ago... (2005), I posted my first entry/ posting, here in my Fotopages. (http://lealaurielle.fotopages.com/?entry=371140(Link to 1st entry)) View this Fotopage entry
Tudiah!!!!!
azim puchong personal page
Latest entry:this is why im so bz
View this Fotopage entry
Muhammad Najib Abdul Mukthi
Latest entry:Not anymore here ... I guess .. But ..
I've been blogging! ... you could see more at http://jeebsion.com View this Fotopage entry
firdee akassya
Latest entry:Window of the World
Ini antara tempat yg menarik dekat Shenzhen, aku pun tak pasti apa yg terlalu menarik, cuma aku tau aku enjoy the moments la. Tapi aku sure kerajaan China habis berjuta buat taman tema ni. Kalau bukan government pun maybe by some big shot company...tapi tak kisah la, yg penting ada inisiatif utk rakyat dorang yg mungkin tak mampu nak keluar negara. Aku,Acap,Ein,Tasha & Amy. 5 Adventurer, menawan Window of The World(WotW). View this Fotopage entry
Ni dekat mana aku tak sure
Bulan Joseph
Latest entry:Multimedia message
Sweetlumps constructing his TOMY hobby railway tracks outside è house with è children. Hopefully it doesn't rain today. :-/ View this Fotopage entry
msg-15507-2
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
klubbkidd fotopages
Latest entry:Zombi Kampung Pisang - Behind the scenes and stillshots
Filem terbitan Tayangan Unggul Sdn Bhd yang akan memulakan tayangan di pawagam mulai 19 April. Untuk ulasan, sila ke http://klubbkidd.blogdrive.com View this Fotopage entry
abgbotak yg sepi
Latest entry:sekitar hari pengisytiharan dr botak
perut tgh kembung and lapar and ngantuk.... so terima je la ye... photos by mamud edited by abgbotak View this Fotopage entry
Along CaPR
Latest entry:Kursus Fitrah Power
Anjuran: Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu (PMINT) Lokasi : Bukit Keluang Beach Resort Peserta : 40 orang Kursus Penjernihan Fitrah / Fitrah Power Training "Bersama Membangkitkan Potensi Fitrah" www.fitrahpower.com maklumat / pertanyaan : info@fitrahpower.com View this Fotopage entry
fitrah...
salina harun
View this Fotopage latest entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
wai em
Latest entry:RAIN's Coming : World Tour Kuala Lumpur
Date : Saturday 27 January 2007 Time : 8pm Venue : Stadium Putra Bukit Jalil Kuala Lumpur View this Fotopage entry
Ahmad Fairus Fine Art Photography
Latest entry:Dah Pindah!!
For More picture www.ahmadfairus.com/blog View this Fotopage entry
Yana Bestari
Latest entry:Pengumumang
Akmaliyana@ygonjeng mengumumumangkang Slamak tinggai tensichronic.fotopages.com :-D I'll no longer tepek pictures here.Tepek kat tempat lain pulak. Pengomen/Pelawat setia lah jugak -mommy (the one who never failed to b there) -bokbongs (pun sama hehe,,the one who always there,,,kehkeh) -njy (humpty dumpty sat on the wall..) -baruang (sempai idola kohkohkoh batuk) timaseh ler bebanyak. eh baru perasan.Dalam list kat atas tu semua lelaki except mommy.huhu.. to others,thank U very much e... View this Fotopage entry
terimala gambar dari jarak dekat
Saiful Bahri
Latest entry:.: The Old West - Gunfighters & Cowboys :.
This time is about the Americas..not UK. I bought books about true stories of 'The Gunfighters' & 'The Cowboys' published by the Times. Found really amazing photographs inside and thought that it would be wise to share here. Wyatt Earp..remember the 1994 movie? View this Fotopage entry
Lady and gun
Anne Acasia
Latest entry:Get Together - Langkawi
View this Fotopage entry
noor sweet
Latest entry:dah berpindah!~
dengan kelahiran Dahlyatunnuha pada 21 March 2009 Di Hospital Klang sedikit coretan di blog http://dahlyatunnuha.blogspot.com/ :-D View this Fotopage entry
aweks dr china
Afdal Naim
Latest entry:test
test View this Fotopage entry
CST Production
Latest entry:update lagi..
plzz logon to our official website for more picture and slide show... tq click here-->> http://cstproduction.com View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
Khairul Hafiz SF
Latest entry:Novel "Lagukan Senandung Itu"
BLURB Perjalanannya mempelajari seni gendang tidak mudah. Dia terpaksa melalui jalan berliku, apatah lagi dengan fizikal dirinya seorang wanita. Persepsi masyarakat terhadap wanita dalam permainan tradisional itu tidak menyebelahinya. Begitu pun Fatimah tetap dengan hasratnya untuk mendalami ilmu gendang. Dia sanggup bertualang untuk mencari guru di tempat lain bagi menajamkan ilmunya. Bukan itu sahaja, ketika perusahaan gendangnya dikhianati sehingga syarikatnya hampir disingkirkan, dia masih m... View this Fotopage entry
pasukan gendang
Riezman Khuzaimi
View this Fotopage latest entry
Jari Hantu
naem zaini
Latest entry:New Beginning..
Dah lama giler tak bukak fotopage nih. Saya ni tak consistent orangnya hehe. So for this entry saya letak gambar kawen hari tu. Banyak lagi sebenarnye sebab hari tu ada 2 photographer tapi yang ni je la yang sempat saya upload. Ni dapat bukak fotopage pun sebab baru dapat merasa rumah baru ada internet. Biasanye hubby yang pakai. Takpe hubby skang outstation. He's in Oby&Gyn department now. I'm in Ophthalmology department. So rilex sket. Tu yang bleh bukak internet ni hehe. Kalau tak mesti ada 'orang' tu do... View this Fotopage entry
FarEast PhotoWorld
Latest entry:++ Perhatian ++
sy minta maaf sempena ari raya nie ... fotopages ini dah berpindah ke link (http://canonshooter.fotopages.com/) atas sebab2 tertentu ... dgn ini, fotopages ini akan ditutup secara official dan akan diupdate sumer tentang diri saya pd fotopages baru saya ... segala kesulitan amat dikesali dan akan diperbaiki selepas ini ... maaf lagi sekali View this Fotopage entry
Ibrahim Kadri
Latest entry:The brahym begin..
Maaf pada semua sebab sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan tugasan. Ini kerana nak menghabiskan tugasan yang masih belum dilakukan di akhir-akhir tahun ni. Nantikan kemunculan aku nanti. heheheh.. p/s - minta maaf pada Pn Zuha kerana masih belum mengupload gambar perkahwian anda. Official website dan breakedown. Nanti saya akan uploadkan dlm masa yg terdekat ni. $-) View this Fotopage entry
Admin Fotopages Malaysia
Latest entry:5th Malaysian Fotopages Gathering
http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=3704() Klik imej di atas untuk terus ke laman web rasmi Fotopages Malaysia Digital Comunity Terima kasih Admin FMDC Kuala Lumpur View this Fotopage entry
map
ww ww
Latest entry:d a l a m h a t i a d a c i n t a
View this Fotopage entry
adi Pokcik
Latest entry:2 tahun
Hampir dua tahun fotopages teman menyepi .. sibuk dengan tugasan harian teman... kurang jugak dalam pengambilan gambar ... mungkin dengan dunia baru teman .. HAM Radio... Tapi kalau ada kesempatan nanti teman akan berkarya balik di sini. View this Fotopage entry
Mut Najihan
Latest entry:Little Baby Zara with Atuk
Introducing our little cute Baby Zara :cloud9: View this Fotopage entry
Choshiee
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
sultanmuzaffar SM
Latest entry:Buka Puasa bersama Marsha & Bloggers Kongsi Cerita
Buka Puasa bersama Marsha Bertempat di Chatters Kafe & Restoren, satu majlis berbuka puasa bersama Marsha telah diadakan pada hari Ahad. Majlis tersebut telah dianjurkan oleh Shawn dan Michelle serta ahli keluarga dan sahabat handai Marsha sendiri. Ramai juga yang hadir pada petang itu. Seperti biasa fanatik Marsha tentunya ada bersama. Saya hadir bersama Badrul sementara menantikan Klubbkidd dan Ted yang sudah semestinya akan tiba lewat. Mereka kan superstar ! Makanan di Chatters Kafe lebih sedap berba... View this Fotopage entry
klis klis
Latest entry:Gambo from Farazila... aktiviti selepas kenduri....
Sila beri komen terhadap gambar ini... sila.. sila... jgn malu2... jejak kasih ni... View this Fotopage entry
iDa SuMie
Latest entry:Ustazah Raha
Ya puan-puan, fesyen bertudung hari ini digayakan oleh Ustazah Raha.. Sesuai untuk pergi belajar mengaji maupun mengajar mengaji. Juga sangat dituntut ketika keluar dari rumah untuk bershopping, pergi berkerja atau jalan saja-saja.. Walau macamanapun fesyen ini agak kurang sesuai diperagakan semasa tidur dan ketika mandi.. View this Fotopage entry
Hmm... takde cermin ke?
aku sempoi
Latest entry:Nak Start camno no nie????
Aku baru daftar dgn photopages nie. Tak tahu camno nak start atau boleh ker aku bertahan lama kat sini. Bagaimanapun aku cubalah ekk. 5 keping sehari pun kira oklah kan. Salam buat semua diluar sana. View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
abc def
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
rina yaakub
View this Fotopage latest entry
Adren Mahmud
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016