Airieda's FotoPage
Dulu...Kini...Selamanya -Memori Abadi...Kekal di hati-
By: Airieda Saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Saturday, 11-Feb-2006 12:45 Email | Share | | Bookmark
bunga-bunga tepi jalan...

 
 
 
View all 5 photos...
All this pictures were taken during i was at my kg...ader bunga tumbuh liar yg aku tak tahu namanya... ada yg memang di tanam oleh orang...Cuaca masa tu memang panas terik...sampai aku pening kepala..sampai kat umah terus cari panadol...well just take a look my shot...



Saturday, 11-Feb-2006 10:55 Email | Share | | Bookmark
today pick

the scenery...
model with fullmoon background..
after transformation done..hehehe
hmmm this pic was shoot last year...my bro is the model...then we do a bit transform to the picture...and the result...


Saturday, 4-Feb-2006 17:21 Email | Share | | Bookmark
Sunset before entering year 1427 Hijrah

 
 
 
View all 5 photos...
Quote:


Subahanallah...itulah yg terucap oleh bibirku tatkala melihat keindahan alam ketika itu...aku begitu asyik melihat kebesaran & keindahan yg dikurniakan oleh Allah SWT...hmmm sebentar lagi akan masuk laa tahun baru bagi seluruh umat Islam...Hijrah Nabi Muhammad SAW dari Mekah ke Madinah...Islam terus berkembang di Madinah...Kini kita terus berhijrah...hijrah utk menjadi yg lebih baik dari sebelum ini...hijrah membentuk perpaduan...semoga kita semua berhijrah menuju ke jalan yg Allah redhai...


Tuesday, 31-Jan-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
xtvt during balik kg....

tebaran pertama...
dapat ke idak...
naper terkejut...? (",)
View all 7 photos...
Hmm...ini laa antara xtvt my dad maser balik ke kg baru-baru nie...kebetulan rumah kami kat kg berhampiran ngan tali air...adik bongsuku turut sama main peranan...terjun ke parit (tali air)...tapi ari tu rezki abah tak banyak just dapat 2 ekor ikan haruan...mak plak leka memancing...dapat laaa anak ikan puyu...sikit tak sikit, byk tak byk...ok laaa...so for lunch tht day kitorang makan ikan puyu goreng..best b'coz ikan fresh...


Tuesday, 17-Jan-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pulang Ya Hajah....

Di sini kami menunggu...
Mereka tengah menunggu..
mereka juga...
View all 9 photos...
Ari nie aku amik cuti...sebab nak ke KLIA...makngah ku pulang ke Malaysia setelah menunaikan ibadah haji di Tanah Suci Mekah...Flight Makngah merupakan flight pertama di jangka tiba jam 6.45 pg...Namun ditunda ke jam 7.38 pg...Anak2 Makngah dah tiba seawal 6 pg...TV3 turut membuat liputan kepulang para jemaah haji...Orang semakin ramai...masing-masing menanti ketibaan orang tersayang...lebih kurang jam lapan lebih kelihatan kelibat Makngah...Alhamdulillah selamat tiba juga...wajahnya berseri...airmata kegembiraan mengalir perlahan...kami berkumpul di tepi berbual seketika...kemudian bergerak pulang ke rumahku...berkumpul..makan sebelum keluarga Makngah pulang ke Perak...


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net