Airieda's FotoPage
Dulu...Kini...Selamanya -Memori Abadi...Kekal di hati-
By: Airieda Saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-Jun-2006 22:37 Email | Share | | Bookmark
sEtaHun LaGi....

 
dari abah tersayang...
Aksi ku


Alhamdulillah...Aku masih diberi nafas untuk meneruskan perjalanan hidup ini oleh yang Maha Esa...Usia ku kini meningkat setahun lagi...tanpa aku sedar telah lebih 2 dekad aku di lahirkan...Semoga aku dikurniakan usia yang panjang....dimurahkan rezeki oleh Allah SWT...Buat mak & abah...terima kasih atas kasih sayang serta doa buatku...betapa aku amat bersyukur lahir sebagai anakmu...buat abg & adik-adik...anda semua penghibur..teman suka & duka...sokongan serta dorongan buat aku terasa dihargai...buat rakan, taulan, sahabat, kawan...terima kasih atas segala bantuan, nasihat, ingatan, gurauan...buat aku tidak sunyi & tahu aku tidak keseorangan di muka bumi ini..."Ya Allah, kurniakan ku kesihatan yang baik..rezeki yang halal...semoga aku tergolong di dalam umat-Mu yang dikasihi sentiasa...Amin"

-kek dari abah


-Birthday girl


Birthday Girl wrote:

tab - ok laa tu..just mkn ngan family jer..
along - Terima kasih..ke berapa? hehehe-kat gambar kek tuu dah jelas & nyata..
rieyza -Yup!! memang seronok!
Phalinn - Thanx.. tgk pic kat atas sure tau yg ke berapa..
Syahrul n Ruby - Tima kacih..Amin!
Fara - Thanx! A'ah aku awa sehari jer...k_we_...hehehe insyaAllah 1 day..
khairul hafiz SF - Lapar? Jemput laa makan kek tuuu
Edoras - Thanx for the wish..
Edoras - Tima kacih bebanyak...
nzh1979 - Trimas utk ucapan & doa...sampaikan eppy belated birthday kat ur hubby too!!


Saturday, 10-Jun-2006 13:40 Email | Share | | Bookmark
Dua Jiwa Satu Hati

2 Jiwa 1 Hati
Pasangan Pengantin
dialog gubahan sendiri...
View all 8 photos...


Hmmm yg nie plak wedding my fren Ruby & Syahrul...berlangsung kat area Bangi, pada 100606...both are skewl mate...satu sekolah ngan aku dulu...korang ingat biler cinta diorang nie berputik yaaa?...haaa!! kalau ader yg jawab maser kat sekolah...memang laa salah...cinta berputik lepas abis sekolah..di kala masing2 dah bekerja...hehehe itu lar jodoh namanyer...this is majlis kat umah lelaki...coz maser kat umah pengantin pompuan buat kat kelantan...so aku tak dapat laa attend tht majlis...hmmm aku gi ngan Matun..Liza & Che Da...maser kami tiba...org memang ramai...dan pengantin tgh disandingkan kat pelamin nan indah...lepas jgk jap pengantin kat singgahsana...kami gi makan dulu...ramai gak member2 yg datang...hmm time camnie laaa berkumpul nyer kengkawan sekolah....kira cam gathering/reunion laaa...bkn takat kengkawan...cekgu pun ader (Pn Zaleha)...pas makan kami berkumpul ngan kengkawan yg lain...sementara menunggu pengantin selesai makan...acara karaoke berlangsung...one of person yg menyanyi is Malek Nor (still remember him-bekas atlet bina badan dulu)...After pengantin selesai makan & sebelum pulang, kami bergambar ngan mereka & menitip ucapan tahniah buat keduanya...Semoga kekal bahagia hingga akhir hayat....

Other shots from the professional, check it out!! http://cstproduction.fotopages.com/







Quote:
Airieda respon:
Phalinn - A'ah btul tu musim...
Syahrul n Ruby - thanx to both of u 4 inviting me..Selamat menempuh alam baru...frens
Fara - Wa'alaikumusalam, ade gambo ko..thanx for visiting my FP


Tuesday, 6-Jun-2006 22:32 Email | Share | | Bookmark
ShUKiE LuV WaTiE

Alkisah bermula...
penyambut tetamu telah bersedia
utk memberi pada tetamu..
View all 13 photos...


Okie...yang ini majlis kenduri 2 pupu aku Shukie ...Majlis resepsi berlangsung pada 050606...jam 8.30 mlm...di Dewan Tun Hamdan Sheikh Tahir,Wisma Sejarah...& malam tuuu jadi sejarah gak buat aku ...tak pasal2 jadi penyambut tetamu segera...or kater lain nyer...secara 'bidan terjun' yer laaa aku dtg just nak memenuhi undangan...namun disebabkan tak cukup org...tetamu lak tiba awal dari masa yg di tetapkan...& aku pun as sedara...terus laa diangkat menjadi penyambut tetamu...memula memang segan ...pergh!! aku dah lama tak amik tugas nie...tetiba kena jadi mau aku tak gelabah...anyway anyhow...semua berjalan dengan lancar..Alhamdulillah...Majlis di mulai dgn ketibaan para tetamu...sementara menanti ketibaan pengantin...tetamu turut di sajikan halwa telinga...dengar lagu2 pilihan DJ...Pengantin tiba lebih kurang jam 8.45 mlm...dgn iringan paluan kompang (rakaman jer), pengantin menuju ke meja utama (tak der acara bersanding)...& di mulai deangan bacaan doa selamat & doa makan...then apalagi makan time laaaa!!! Di kala ini laaa tetamu yg tiba agak berkurang so aku serahkan jap tugas aku pada yg lain...aku aper lagi carik aku nyer kamera...& shoot sana shoot sini.., lepas acara makan2...sesi karaoke pun bermula..pas sorang..sorang dok menunjukkan bakat terpendam...tak ketinggalan si pengantin lelaki...My Big Brother pun nak nyanyi jugak...lepas gian nak nyanyi laa tuuu...hehehe...however not bad!!...Majlis bersurai dlm kol 11 lebih...

Buat pasangan pengantin Shukie & Watie..Kak Ida ucapkan "Tahniah!! Semoga kekal hingga ke akhir hayat"










Quote:
Airieda respon:
ND - Yeszaaa
Edoras - Hehehe
suecute - Amin..!
tukang kebun berwawasan -


Sunday, 4-Jun-2006 23:50 Email | Share | | Bookmark
My fav scenery PicS!!

 
All these pics was taken at the different place & time...Some was shot by myself..some by others (my bro & frens)...I luv scenery pics...and these pics are my fav from my collection of pics...

a) Full Moon


b) Sunshine


c) Tasik Kenyir


d) Rembang di Kuala Lumpur


e) Senja nan merah


f) Menara Condong


Quote:
Airieda response:
aishifu - Yea...memang nice view
Phalinn - time kacih yer
KNizam - Saya pun tak pernah sampai lagi
Medusa - kita serupa ..hope one day leh jumpa..
khairul hafiz SF - silau..jgn lupa pakai nie


Tuesday, 23-May-2006 21:27 Email | Share | | Bookmark
LaRi dAri KoTA @ CoRUs pAraDisE LaGoOn, PoRt DiCkSon N9

Mlm BBQ
MOrning walk...
Happy nyee!!!
View all 10 photos...
Lokasi : Corus Paradise Lagoon, Port Dickson Negeri 9.
Tarikh : 5 - 7 May 2006




Setelah penat dengan tugasan harian, aku & rakan2 sekerja sepakat utk ke luar kota di hujung minggu...just utk merehatkan minda & lelah bekerja ...juga utk lari dari kesibukan kota yang tak pernah hilang...Kami bertolak selepas habis waktu bekerja...di sebabkan masing2 tidak berapa familiar jalan utk ke lokasi...so 1 of staff telah memberi kami peta & guide utk ke sana...Berkonvoi 3 biji keta..kami singgah di KFC tol sg besi utk melapik perut yg dah meronta-ronta minta di isi...setelah selesai..singgah plak kat Shell utk memenuhkan tangki minyak keta masing2...then bermula laaa perjalanan kami...Alhamdulillah perjalanan kami di permudahkan...Tiba di lokasi lebih kurang jam 10 mlm..setelah mengambil kunci apartmen, kami segera menuju ke apartmen...keletihan mula terasa...tiba di apartmen masing2 ambil giliran utk membersihkan diri...Mlm masih muda...kami memulakan xtvt mlm tuu-BBQ.. ...letih sepanjang perjalanan hilang...masing2 berbual sambil menyediakan bahan utk BBQ & hidangan sampingan. Sedar x sedar hampir kol 2 pagi..masing2 beransur utk melelapkan mata..

Pagi Sabtu, selepas sarapan...kami turun ke pantai...berjalan2 menghirup udara pagi nan segar...ada yg bermain air...ada just lepak...di kala matahari mula terik..kami pulang ke apartmen...rehat..menyediakan hidangan makan tengahari...Petang, sebahagian kami ke Teluk Kemang...Malam, kami hanya berbual2 sambil menonton TV...Pagi ahad, kami bersiap sedia utk 'checkout'... tepat jam 12 tgh kami bergerak pulang ke KL...







Quote:
Airieda respon:
RK - Sorry Kak Rina..gambar lambat upload
weet - thanx!!
jan - Alamak!! sorry fren...kiter buat plan lain yer...
Phalinn - Yesszaaa!!
Edoras - Ada laa hehehe.. memang seronok!!
ND -


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net