Airieda's FotoPage
Dulu...Kini...Selamanya -Memori Abadi...Kekal di hati-
By: Airieda Saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 31-Mar-2007 23:12 Email | Share | | Bookmark
Maulidur Rasul

 
Hari ini, 12 Rabi'ul Awal 1428H adalah hari yang bersejarah bagi seluruh umat Islam iaitu Hari Maulid Nabi Junjungan kita Nabi Muhammad SAW. Nabi Muhammad kekasih Allah...Betapa indah budi pekerti mu Ya Muhammad, menjadi contoh ikutan kami umat mu...Sesungguhnya kamu Rasul yang mulia...betapa kami merinduimu Ya Rasulullah...Salam Maulidur Rasul buat semua umat Islam...

1st edit


Re-Edit (no more shadows at the font)


Airieda wishing Salam Maulidur Rasul wrote:

RK - thanx for the comment, saya akan edit semula...
FarEast - Masa edit tak perasan bile dah update baru nampak..btw thanx for the comment..akan di perbaiki...
flowergirl - memang the shadows...agak serabutkan tulisan tu...
semutaro - thanx...will re-edit the pic


Wednesday, 28-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Let Pizza!!

Pizza Hut....
Sekali skala pekena pizza time lunch best gak...furthermore ader lunch set yg take about 10-15 minutes ready to serve...Kuar dgn office-mate...



Sunday, 25-Mar-2007 20:51 Email | Share | | Bookmark
S.U.N.Y.I

Keheningan


Airieda yang sunyi wrote:

Edoras - Sekali sekala jiwang...Rinda pada teman..
Syawal - hehehe memang tengah blackout pun...thanx
Meorjay - Terima kasih sudi nak temankan...


Sunday, 4-Mar-2007 20:50 Email | Share | | Bookmark
D.a.z.z.l.i.n.g

Dazzle of diamonds


DAZZLE
-noun-
I. cahaya yang menyilaukan mata: it is difficult to see in the dazzle of high beam headlights sukar sekali untuk melihat dalam cahaya lampu besar yang menyilaukan mata;
2. kilauan: the dazzle on the water prevented us from seeing the reef ahead kilauan permukaan air itu menyebabkan kami tidak dapat melihat terumbu di hadapan; the dazzle of diamonds kilauan berlian;
-transitive verb-
I. menyilaukan; silau: he was dazzled by the sun matanya silau kerana cahaya matahari;
2. mempesona; menyilaukan mata: dazzling sunshine cahaya matahari yang menyilaukan mata; b. berkilau-kilauan: a dazzling solitaire permata tunggal yang berkilau-kilauan; c. mempesona; mengagumkan: a dazzling beauty kecantikan yang mempesona; a dazzling smile senyuman yang mempesona; the dazzling splendour of the ceremony kegemilangan upacara yang mengagumkan.


Airieda with dazzling tiara wrote:

Edoras - Silau...pakai sunglasses ...huhuhu memang berjuta harganya tapi bkn juta ringgit...tapi juta rupiah
Aishifu - silau ker
Phalinn - alamak lupa nak tanya kat mak andam dia beli kat mana
FarEast - Pakai jgn tak pakai ...amik gambar jer
azurahakim - pakai nie --->
Edoras - Bagus btul bro nie ikut kata
flowergirl -
RK - Thanx... a'ah tag baru
FarEast - Akan update...tungguuuuu...
Edoras - Sorry laa bro...nak update...tungguuuuu...


Sunday, 4-Mar-2007 13:14 Email | Share | | Bookmark
My other collections-Sea shells

C.e.n.g.k.e.r.a.n.g
Sebelum nie saya ada update my personal collections...haa ini satu lagi koleksi peribadi...utk yg ini biasanya kalau saya bercuti kat pantai...byk laa dapat (itupun kalau rajin jalan susur pantai)...kekadang kengkawan & sedara mara yg beri...kos hanyalah utk membeli bekas utk simpan cengkerang2 nie..



Airieda with her sea shells collection wrote:

Edoras - hehehe tergeliat ker bro...bkn bro pakar cakap mcm nie ker
Phalinn - Oo iyer ke...kami serupa...
Jan - Ooo iyer ker...takpe nanti gi beaches...kumpul yg baru yek!!


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net